image

image

image

Villa Obico er udlejet, men besøg venligst istedet vor website om vore ferieboliger i det solrige Sydfrankrig!

Liebhavervilla, Kollund /(til salg!)
Ferie på landet - skov, fjord og strand, golf og wellness


Flot vinkelhus i landlige omgivelser. Beliggende i naturskønne omgivelser lige uden for Kollund. Her er kort afstand til fredskov, vandrestier, Flensborg fjord, golf og spa.

Huset er muret, hvidmalet facade og rødt tegltag.
Stor vinkelstue med brændeovn og udgang til udestue mod syd. Udestue med pejs.
Moderne veludstyret køkken, amerikansk køleskab, opvaskemaskine, mikroovn, komfur.
Badeværelse med flot muret bruseniche, vask, WC, gulvvarme.
Entre med adgang til værelses afdeling. Der er i alt 4 værelser - alle værelser har en fornuftig størrelse og 3 er med faste skabe og tæpper. I tillæg er der et lille enkeltværelse.
I værelses afdelingen er der også stort badeværelse med gulvvarme, bruseniche, stort spabad og 2 håndvaske, vc, og stjernehimmel med lysdæmper. Alt i høj kvalitet.

Grund på 2500 kvm består af ugeneret have, lille skov, parkeringsplads, tæt ved Kollund & Kruså, skov og strand.

BUSINESS CLASS: Adgang til brug af skrivebord og konferenceafdeling til 6 personer i overetagen, med Internet adgang mod pristillæg - forhør nærmere. Ideelt til firma workshop.

Attraktioner i nærheden:
Flensburg fjord, Sønderhav, Okseøerne, Kollund Skov, Kruså, grænsehandel, Flensburg, Benniksgaard Golf Center i Rinkenæs, kendt som Danmarks smukkeste golfoplevelse, gourmet restauranter, den historiske Gendarmstien langs fjorden, Gråsten, Sønderborg, museer, Marina Fiskenæs kur, spa, wellness ( Subtropisk badeland 29°C varmt vand og 30°C indetemperatur med palmer)


Index

Priority online bookingimage
image